Svenska mässan leva & fungera 2015

Hej alla jag ska berätta för er hur det var på leva & fungera mässa 2015.

När vi kom in fick vi registrera oss för att komma in på svenska mässan, vi skulle vara där och fotografera i 3 dagar, bland annat i vår egna monter där daglig verksamhet var.

bild 1

 

Vi fotograferade olika uppträdande och vi fotograferade på olika kunder som kom och gick på vår monter, men det var inte bara det som vi fotograferade, vi var runt på hela mässan och vi hade en testare som provade på olika saker som hette Jonas.

Det var en mässa med olika hjälpmedel för människor i alla olika åldrar det fanns massa olika hjälpmedel men jag kommer bara att beskriva några stycken.

  1. Permobiler

  2. Sängar

  3. Cyklar

  4. Hjälphundar

bild 2

 

Det var en massa uppträdanden vid vår egen monter på Daglig verksamhet och här kommer det lite bilder på dom olika uppträdanden som var under dom 3 dagar vi var på mässan.

bild 3

bild 4

bild5

bild6

Daglig verksamhet sålde lite grejer på mässan i sin monter, det var bland annat strumpor, mössor, väskor, block, muggar, om det blev en försäljningssuccé vet jag inte…

bild7

bild8

bild9

 

Vi fick god lunch varje dag på incontro, det var en lunchbuffé med massa olika saker på, som sallad, soppa, varmrätt och bröd- det var i alla fall god mat där.

bild10

 

Lämna ett svar