Saints row 4

Saints Row 4

Saints row är action-äventyr spel skapade av Volition, Inc och Deep Silver. Som i dom förra spelen, så styr man ledaren för The Third Streets Saints som nu har blivit president över dom förenta staterna. Spelet tar plats 5 år senare än det föregående spelet Saints Row: The Third, återgår till den fiktiva staden av Steelport, Fokuserar på gänget att slås mot en Alien invasion.

Bild

Saints row 4 är mer kul en någonsin innan, med alla nya vapen, fordom, uppgraderingar och såklart… superkrafter! Efter som spelet spelas ut i en simulation så finns inte reglarna av värklighet kvar, så med hjälp av The Saints så kommer du att få tag i alla möjliga skumma krafter och vapen att leka runt med, samt kommer du att stötta på karaktärer från dom tidigare spelen som har dött, inkluderar deras gäng. Med spelets alla skämt, referenser, löjliga strider och uppdrag så kommer det garanterat ge dig ett gött skratt och en känsla nostalgi från några av refrenserna.

Bild

Men om du är mer av en story person som vill en bra eller intressant story så borde du inte skaffa spelet, spelets story är inte speciellt bra, storyn fungerar mer som en bil som kör till alla refrenser och parodier på andra spel, filmer och pop kultur. Med spelets enorma storlek på innehåll så kan man ha kul väldigt länge. Du kan customisa din karaktär, kläder, bilar, vapen, ditt gäng och ditt gängs bilar. Med alla saker spelet ger dig kan du springa runt och göra vad du än känner för, du är nästan helt ostoppbar. Det finns en massa sidouppdrag, minigames och andra events samt ett fint antal easter eggs, typ som The Noisy Cricket från men in black att hitta och klara av. Spelets grafik ser mer eller mindre ut som det föregående spelet. Det enda jag inte tycker om med spelet är att den ryska rösten blev ersatt, annars är spelet perfekt och jag skulle inte vilja ändra något av det. Spelet kommer troligen få riktigt många dlc inom tid, precis som spelet dessförinnan. Med allt detta så skulle jag garanterat rekommendera detta spel om du gillar humoristka spel framförallt om har spelat och tyckt om dom föregående spelen.

Rating: 9/10

Text: gokod

Lämna ett svar