Recension: Galenskaparnas 30-årsfest

I lördags gick jag på Galenskaparnas och After Shaves 30-årsfest. Det var fantastiskt. De började år 1982. De inledde med ett bildspel med Kerstin Granlund som tyvärr har lämnat scenen. Sen var det Bara sport, Farbror Frej, Allan Preussen, Roy & Roger, Husvagn, Kennet Ålborg och Jag vill ha en italienare. Föreställningen tog ungefär 3 ½ timma. Inledningen till den andra akten var det ett bildspel på Peter Rangmar som tyvärr avled 1997, blev bara 40 år. I slutet av föreställningen fick vi se en förhandsvisning inför nästa show som kommer 2014. Den heter 4 farbröder. Jag gick tillsammans med min pappa, morfar, Regina och Reginas arbetskompis, Johan. Galenskaparna och After Shave består av: Per Fritzell, Jan Rippe, Knut Agnred, Anders och Claes Eriksson. Jag sätter betyg 4,5.
Skribent: Kim Westman

Lämna ett svar