Pimpnessa tipsar

logojenny-page-001Att sluta röka: Jag kämpar som attans nu att sluta röka, går relativit bra Jag använder dock det receptbelagda läkemedel champix, funkar jättebra.
”Champix är ett receptbelagt läkemedel som blockerar ut nikotinet från en rökt cigarett och gör det poänglöst att röka. Champix ökar chansen för bestående rökfrihet med uppemot 2-300%.”
Taget från: http://www.slutarokalinjen.org/faq.html?tab=two.
Själv känner jag av svettningar, irritation och att röka smakar som att mer eller mindre slicka en askkopp. Men jag anser att det är värt att sluta röka nu, är motiverad, min ekonomi kommer att bli bättre, min hälsa kommer att bli bättre och som är det allra viktigaste. Har rökt i 13 år nu och vill vara en bra förebild för mina barn som tycker mammas pussar smakar bajs.
JAG KOMMER KLARA DET!!!!
Gud jag känner sån lycka. Kan promenera i snön nu och blåsa ut kyla istället för rökringar ”yikes”
Bra sida att kolla upp är: www.slutarokalinjen.org
1 av 3 lyckas med deras hjälp och stöd och det är gratis.

Ta chansen sluta nu- Lycka till alla rökare där ute i kylan!

Lämna ett svar