Pimpnessa tipsar

Vinterdepp?

Tyvärr lider allt för många av solbrist på vintern och får en tendens att må himla dåligt. Det finns små tips i vardagen som gör att man kan få det att funka eller lindra det de värsta av vintermörkret.
Dessa tips funkar på mig alldeles utmärkt.

1: Ett varmt bad på kvällen, där man skämmer bort sig själv med en ansiktsmask (man kan köpa dem i de flesta affärer, funkar lika bra med en hemmagjord).  Man kan lyxa till det med doftljus och med musik man älskar i bakrunden, finns inget som slår det: Kom ihåg att stänga av mobilen – det är din tid och du tar vara på dig, mys bara in dig.
2: Filmkvällar med goda vänner är aldrig fel.
Inga depp-filmer eller lip-filmer som (PS i love you) ja sant ”lol” jag lipar sönder mig till den varje gång jag ser den – GUD Gérard ”vackra” Butler dör.
Tips på bra filmer: Forest Gump (man kan aldrig tröttna på den, Forest yes he can run 😉
Sen har vi” O brother, where art thou”? Med George Clooney, det  är en fängelsefilm och hur några ifrån fängelset rymmer därifrån, en mycket charmig film.
Sist men inte minst har vi ”Stardust”, vad kan jag säga? Den är underbar, den handlar om en stjärna som faller ner på jorden och som en förälskad kille ska fånga- ni kommer också få se en annorlunda Robert De Niro ERRRRRRRRRRR 
3: Middagar med bästisen? Är aldrig fel… tillaga den med hon/han på en tråkig, regnig torsdag.
Bon Appéti.

 

Lämna ett svar