Pimpnessa tipsar

Bild

Lite om Pimpnessa ni inte visste om:

Gammalmodigt men så himla kul!
Jag älskar nämligen att brevväxla, detta råkar vara min favorithobby.
Att få skriva för hand hur vardagen har varit och låta orden flöda fram på pappret.
Jag upptäckte denna underbara hobby ”på nytt” för ett år sedan (jag brukade skriva brev som ung när jag var 14 år), sen tog jag upp brevskrivandet igen genom Facebook faktiskt, det finns sidor där man kan gå med på att söka brevvänner, jag är med i dom 3 största som finns där, sen finns det en stor hemsida med annonser man kan läsa och svara på och annonser som man kan göra själv på: brevweb.com.
Även på facebook kan man gå med i grupper där dom säljer urgulliga brevpapper och kuvert,
jag råkar nog ha Göteborgs största samling på brevpapper.  Jag köpte t.ex. i helgen 2 set brevpapper med hello kitty visst är hon bedårande?
En kul grej som jag har fört vidare till min dotter på 9 år är att hon också vill börja med detta, att t.ex. skriva till mig när hon är hemma hos sin pappa och det är superkul att få brev ifrån henne.
Så idag ska vi köpa mer frimärken till henne, sen har vi den minsta som älskar att skicka teckningar på  posten- Detta var lite om mig som person och mitt stora intresse.
Ta hand om er och ha en bra tisdag.
Kram Pimpnessa

Lämna ett svar