Maskerade rosens nya äventyr episod 61

Manus till Maskerade rosens nya äventyr: Episod 61 – Konsertkaos

Hejsan, mina kära Sailor Moon-vänner! Maskerade rosen här och hjärtligt välkomna till ännu ett avsnitt av mina äventyr. Ikväll ska vi faktiskt ha en konsert på Konserthuset i Tokyo. Men då dyker en ond demon som stjäl showen. Och vi måste stoppa demonen innan det är för sent. Och mina hjältinnor ska hjälpa mig såklart. Nu rullar vi igång kvällens episod och jag vill säga på fredag är det sista avsnittet för den här gången. Rulla vinjetten!

(Intro – Sikta mot stjärnorna)

Be: Vi håller på och förbereder inför våran konsert som vi ska ha ikväll. Det ska bli riktigt roligt.

Rosen: Ser ni fram emot konserten ikväll, tjejer?

Moon: Absolut, men om nånting skulle hända så finns vi här.

Mercury: Vi är redan förvandlade, så du behöver inte oroa dig.

Mars: Ja, det kommer att ordna sig.

Jupiter: Ska vi inte sjunga nån låt då?

Venus: Javisst, vad sägs om den här?

Be: Vi sjunger signaturmelodin till Sailor Moon, faktiskt. Ni ska få höra den senare. Och nu börjar våran show och programvärd är Lasse Holm.

Lasse: Hejsan kära publik och ni ska vara hjärtligt välkomna till kvällens konsert med Sailor Moon och hennes vänner. Och vi får inte glömma bort min medprogramledare och min vän: Den maskerade rosen, välkommen in!

Be: Jag kommer in och jag presenterade våran husband och mina hjältinnor. Men när vi skulle börja och sjunga så släcktes alla spotlights.

Rosen: Vad händer nu? Är det någon som vet?

Moon: Jag vet inte, men jag tror att en demon har kapat in i kontrollrummet.

Mercury: Vi går upp och tittar!

Be: Vi gick upp i kontrollrummet och det var en demon som kapar!

Moon: Sluta! Då får inte förstöra våran konsert ikväll. För vi slåss mot det onda och för kärlekens skull. Jag är Sailor Moon.

Mercury: Jag är Sailor Mercury.

Mars: Jag är Sailor Mars.

Jupiter: Jag är Sailor Jupiter.

Venus: Och jag är Sailor Venus och vi kommer att straffa dig i månens namn!

Rosen: Och ni får inte glömma bort den maskerade rosen!

Moon: Förlåt, vi glömde bort dig!

Rosen: OK, tjejer, banzai!

Mercury: Bubbelspray!

Mars: Eldsjäl!

Jupiter: Blixt och dunder!

Venús: Venusstråleattack!

Be: Attackerna träffade monstret men han skjuter iväg några giftpilar.

Rosen: Akta er, tjejer!

Moon: Här är din rosensaft, raring!

Be: Jag drack upp den och jag får extra styrka.

Rosen: Hördu monstret, du ska dö! Kom och ta mig!

Be: Jag tar fram min rosenpil och det tog nästan honom till döden.

Rosen: Jag tror att det är din tur, Sailor Moon!

Moon: Javisst, månlägning, verkställ!

Be: Och den attacken tog död på monstret.

Rosen: Hurra! Nu är konserten räddad! Nu kan vi göra det här.

Venus: Absolut, älskling! Vi älskar dig! (Kramar och pussar)

Be: Och nu mina damer och herrar, ska vi framföra Sailor Moon-signaturen. Varsågoda!.

Alla: En liten tjej med jättelånga flätor sådär är 14 år och rätt söt. Och när hon landar på sin lilla rumpa du kan var säker på att hon tjöt. Så en dag hon mötte mystiken i universums iskalla natt, hon blir en kämpe, ja en hjältinna och får till vän en underbar katt. Ett öde som hon inte riktigt kan förstå och inte vet hon hur det ska gå. En liten tjej med jättelånga flätor sådär är 14 år och rätt söt. Som nu får slåss mot ondskans lakejer, hur ska det gå, hur ska det gå, det är blott stjärnorna som vet, hur det ska gå, hur det ska gå.

Be: Och efter konserten fick ett stort jubel och jag och mina hjältinnor var jättenöjda med kvällens konsert. Hoppas att ni tyckte det också. Nu stänger vi butiken för ikväll och imorgon är vi inne på avsnitt 62 av 65. Det börjar närma sig sista programmet på fredag som sagt. Men vi ses imorgon mina kära vänner, hej då!

(Outro – Jag ljuger så bra)

Lämna ett svar