Kims Nyhetsstund 7 oktober 2013

God morgon! Vi startar med inrikes.

I morse återupptogs sökandet med full kraft efter paret som försvunnit i en båt utanför Örnsköldsvik. I morse hittades också deras båt, upp och nervänd.  En sjöräddningshelikopter från Umeå deltar nu i sökandet. Kustbevakningen deltar med flygplan och två båtar.

Och så ännu mera inrikes.

Göteborg drabbades i natt av ännu ett mord efter skottlossning. En man i 30-årsåldern hittades svårt skadad i en trappuppgång i Angered, och förklarades död på Sahlgrenska sjukhuset. Detta skedde i ett flerbostadshus i Rannebergen, Angered, i nordöstra Göteborg. Fallet rubriceras nu som mord alternativt dråp.

Och så nöje.

Tv-programmet Uppdrag Granskning har tappat 600 000 tittare under våren. Janne Josefsson tar det med ro och menar att de ibland är på allas läppar, ibland inte. Vi kan inte bara göra publikfriande program, säger han. Uppdrag granskning hade som mest tittarsiffror i år 1 088 000 tittare.

Och så till sist motorsport.

Flerfaldige Indy Car-mästaren Dario Franchetti fick föras till sjukhus efter en otäck krasch. Han ådrog sig en ryggradsfraktur och ytterligare tre personer till fick föras till sjukhus. Dario fick också en bruten fotled och hjärnskakning. Vi hoppas på att han blir bättre snart.

Och det var allt från nyheterna idag. I studion: Kim Westman

Skribent: Kim Westman

LYSSNA PÅ KIMS NYHETER

Lämna ett svar