Kims Nyhetsstund 7 augusti 2013

God morgon! Vi börjar med inrikes.

50 personer har evakuerats och ett 15-tal personer har fått bränn- och rökskador efter att ett flervåningshus på Keplers gata i Bergsjön i Göteborg börjat brinna natten till onsdagen. Minst en person har fått allvarliga brännskador. Det var kaotiskt när vi kom till platsen. Det har varit någon form av explosion och det har brunnit i en lägenhet, säger Urban Samuelsson.

Och så Bingolotto

På söndag drar Bingolotto igång igen, men denna gång med en ny programledare: Marie Serneholt. Men det största hoten är att musiken försvinner helt och hållet. Och en annan hot är att publiken tvingas att stå upp istället för att sitta ner. Och det irriterar de tre Före detta Bingolotto-programledarna, Leif Loket Olsson, Lasse Kronér och Jan Bylund. Så jag tror att det kommer att inte bli lika kul som tidigare.

Och så historiska händelser

1960 Elfenbenskusten blir självständigt från Frankrike. 1890 Anna Månsdotter döms till döden efter det fall som kom att kallas Yngsjömordet.

Och så till sist musik.

Kapellmästaren Curt-Eric Holmqvist lämnar Lotta på Liseberg och TV4. Men Lotta har inte tillfrågat om ytterligare en säsong. Jag ska sluta för att jag är färdig med det här, säger Curt-Eric Holmqvist.

Och det var allt från nyheterna idag. I studion: Kim Westman

Skribent: Kim Westman

LYSSNA PÅ KIMS NYHETER

 

Lämna ett svar