Kims Nyhetsstund 6 september 2013

God middag! Vi börjar med nöje.

Skådespelaren Alec Baldwin blir programledare. Enligt Contactmusic börjar kanalen MSNBC sända Up late with Alec Baldwin i oktober. Pratshowen är en vidareutveckling av Baldwins podcast. Efter två säsonger med min WNYC-podcast har jag verkligen börjat gilla att leda en show som innebär att jag får prata med talangfulla och smarta människor som verkar inom alla tänkbara områden, säger skådespelaren i ett uttalande.

Och så ännu mera nöje.

Radarparet Ingvar Oldsberg och Björn Hellberg är tillbaka med ett nytt program i TV4 i höst. Den nya satsningen heter Sverigequizzet. Och den ska handla om att Björn och Ingvar åker runt i Sverige och ställer frågor till tittarna hemma. Den sänds i november i TV4. Missa inte det!

Och så till sist namnsdagar.

Idag har Lilian och Lilly namnsdag. Lilian är ett kvinnonamn och kommer från Storbritannien. Och det kommer från det engelska ordet för lilja. Antalet namnbärare är runt 19 201 personer. Lilly är också ett kvinnonamn och kommer också ifrån Storbritannien och som troligtvis från början är ett smeknamn för Elisabet. Antalet namnbärare är runt 11 626 personer.

Och det var allt från nyheterna den här veckan. Ha en trevlig helg!

Skribent: Kim Westman

Lämna ett svar