Kims Nyhetsstund 6 november 2013

God morgon! Vi startar med inrikes.

En man har fått föras till sjukhus med allvarliga skador efter en trafikolycka på riksväg 34 utanför Linköping. Personbilen han färdades i blev påkörd av en lastbil. Polisen varnar nu för halka vid platsen. Det hände i morse klockan 05.30 utanför Skeda udde. Bärgare är på plats, men ännu har inte lastbilen och släpet fraktats från platsen.

Och så affärer.

Media Markt går med stora förluster i Sverige. Nu kommer nästa smäll. Kedjan får ett lågt kreditbetyg i en ny granskning att kredit avrådes. Media Markt har förlorat med nästan en halv miljard kronor i förlust. Media Markts största konkurrens Elgiganten får också ett lågt betyg och hamnar på en femma.

Och så ännu mera inrikes.

På onsdagsmorgonen påträffades en man död i en lägenhet på Lidingö i Stockholm. En kvinna som befann sig i lägenheten kunde gripas och föras till Norrmalms polisstation. Hon är skäligen misstänkt för mord, säger polisens presstalesman Sven-Erik Olsson.

Och så till sist nöje.

Morgan och Ola-Conny är tillbaka i vår med en ny säsong av En stark resa. Denna gång ska de besöka Australien, Nya Zeeland, Japan, Thailand och Indien. Igår landade de i Sydneys flygplats, för att spela in. En stark äventyrsresa börjar nästa år i Kanal 5.

Och det var allt från nyheterna idag. I studion: Kim Westman

Skribent: Kim Westman

LYSSNA PÅ KIMS NYHETER

Lämna ett svar