Kims Nyhetsstund 6 augusti 2013

God middag! Vi börjar med sport.

Det är inte ofta man ser ett halvt hockeylag springa av rädsla. Men när Mora IK var på träningsläger klädde klubbdirektör Peter Hermodsson ut sig till björn – något som fick flera spelare på flykt. Han ska få igen. Men jag vill inte avslöja någonting ännu, säger forwarden Tomas Larsson till Sportexpressen.se.

Och så utrikes

En svenskregistrerad bil i centrala Köpenhamn orsakade ett stort bombpådrag under tisdagsförmiddagen. Bilens ägare är en svensk regissör. Nu har bombtekniker konstaterat att det handlar om ett vetenskapligt experiment, rapporterar BT. Bättre att ta det säkra före det osäkra, säger polistalesman Hans Sinding, enligt BT.

Och så TV

Ikväll kommer det två riktiga bra program i ettan ikväll. Först ut är Allsången på Skansen som ikväll gästas av Lill-Babs, Petter och Sofia Jannok. Och efter det kommer kommissarie Montalbano som är en italiensk kriminalserie och utspelar sig på Sicilien. Missa inte det!

Och så till sist historiska händelser

1825 Bolivia blir självständigt stat. 1900 Slaget vid Yang-tsun. 1945 Den första atombomben fälldes över staden Hiroshima. 1962 Jamaica blir självständigt från Storbritannien.

Och det var allt från nyheterna idag. I studion: Kim Westman

Skribent: Kim Westman

LYSSNA PÅ KIMS NYHETER

Lämna ett svar