Kims Nyhetsstund 5 augusti 2013

God morgon och välkomna till min första nyhetsstund denna höst. Vi börjar med nöje.

Pengarna rullar in för Fredrik Skavlan. Det visar en sammanställning som Verdens gang gjort. Sammanlagt plockade den populära pratshowsvärden ut närmare tre miljoner svenska kronor i lön förra året. Det går så bra som vi vill att det ska gå, säger Skavlans advokat Ole Johan Prytz.

Och så allsång.

Ikväll sänds för sista gången denna säsong, Lotta på Liseberg i TV4. Och ikväll uppträder Danny, Mary N’diaye, Margaret Berger och Magnus Uggla. Och det kan vara sista programmet i TV4 någonsin. Och i år har även Charlotte Sinclairs dansskola medverkat i ett flertal program. Missa inte det!

Och så sport

Nu på lördag är det dags för Friidrotts-VM i Moskva. TV4 kommer att sända allting. Och några av världens bästa friidrottare har blivit dopade, t.ex Tyson Gay och Asafa Powell. Men jamaikanen Usain Bolt har inte blivit dopad ännu. Friidrotten håller på fram till den 17 augusti.

Och så till sist Star Trek

Ännu en Star Trek-legend har somnat in. Michael Ansara avled i fredags efter en längre tids sjukdom. Han har spelat rollen som Kang i Star Trek i tre olika omgångar. Michael Ansara blev 91 år.

Och det var allt från nyheterna idag. I studion: Kim Westman

Skribent: Kim Westman

LYSSNA PÅ KIMS NYHETER

Lämna ett svar