Kims Nyhetsstund 30 oktober 2013

God morgon! Vi startar med sport.

Robert Perlskog är en av TV4:s mest folkkära sportprofiler. Men i en intervju med Sportexpressens podcast Agendasättarna avslöjar kommentatorn att han var nära att gå till rivalen SVT efter ett bråk med kanalen. Jag var jävligt less på TV4 runt millennieskiftet och pratade med SVT i den vevan, säger Perlskog. Jag tycker att Robert är en mycket bra sportkommentator.

Och så nöje.

TV-profilen Arne Weise som är 83 år håller på och jobbar med nya avsnitt av Minnenas Television. Minnet har börjat svika. Arnes skräck för att glömma håller honom vaken om nätterna. När man inte kommer ihåg framstår man som en idiot, säger tv-legendaren. Arne Weise har också varit Sveriges största julvärd i 30 år.

Och så ännu mera nöje.

TV-serien Entourage ska bli långfilm. Efter när Entourage slutade sändas år 2011 så har producenten Mark Wahlberg varit öppen med planerna på en långfilm. Nu har skådespelarna tackat ja. Planen är att börja filma i januari.

Och så till sist namnsdagar.

Idag har Isabella och Elsa namnsdag. Isabella är kvinnonamn av italienskt ursprung. Antalet namnbärare är runt 10 254 personer. Elsa är också ett kvinnonamn och kommer ursprungligen från det bibliska namnet Elisabet. Antalet namnbärare är runt 41 540 personer.

Och det var allt från nyheterna idag. I studion: Kim Westman

Skribent: Kim Westman

LYSSNA PÅ KIMS NYHETER

Lämna ett svar