Kims Nyhetsstund 28 juni 2013

God morgon och välkomna till sista nyhetsstunden för denna säsong. Vi börjar med inrikes.

En man har knivskurits i ansiktet alternativt halsen. Mannen är död och han dog på Rådmansgatans tunnelbanestation i centrala Stockholm. Vid etttiden på natten utökade polisen avspärrningarna kring mordplatsen. Vi arbetar brett, allt kan vara av intresse, säger Karl Ljungqvist.

Och så fotboll

Nu på söndag är det stor final i Confederations Cup i Brasilien. Spanien och Brasilien är klara för final, och Uruguay och Italien är klara för bronsmatchen. Matcherna kommer att sändas i SVT. Nästa år är det fotbolls-VM i Brasilien. De startar den 13 juni 2014 till den 13 juli. Missa inte det!

Och så radio

Rapparen Petter ska vara programledare i radioprogrammet Karlavagnen i P4. Andra kändisar som ska vara programledare i sommar är Nanne Grönvall, Anne-Lie Rydé, Pia Johansson, Tommy Engstrand, Katarina Hultin, Sigrid Barany, Camilla Kvartoft och Rickard Olsson.

Och så till sist namnsdagar

Idag har Leo namnsdag. Leo är ett mansnamn och kommer ursprungligen från latinet. Ordet leo betyder lejon. Namnet är ett vanligt påvenamn. Antalet namnbärare är runt 11 496 personer.

Och det var allt från nyheterna den här säsongen. Jag tar semester nu men jag är tillbaka i igen i början av augusti. Ha en skön sommar!

Skribent: Kim Westman

LYSSNA PÅ KIMS NYHETER

Lämna ett svar