Kims Nyhetsstund 27 juni 2016 – Special

God morgon och välkomna till den allra sista nyhetsstunden med mig, Kim Westman. I drygt 4 års tid har vi rapporterat runt om i världen. Men nu under de sista åren har det blivit lite segt, men man ska gå vidare i livet. Och idag ska vi prata om brexiten:

I torsdags var det dags för Storbritannien att rösta om de skulle vara kvar i EU eller inte. Och svaret blev brexit på riktigt. Och under hela midsommaraftonen så sände de extra nyhetssändningar både i SVT och TV4. Anledningen var att de vill lämna EU. Och pundet har gått ner kraftigt sen när de lämnade. Men nu vill skottarna bli självständiga igen, men det vil inte Storbritannien. Och premiärministern David Cameron avgår i oktober och det ryktas att Boris Johnson kan ta över. Det är alltså Londons borgmästare. Och vad som händer nu under de närmaste dagarna i England vet vi inte än.

Och hörni, nu ska jag bara vilja säga: Tack alla ni som har följt mig under de närmaste 4 åren och nu får ni jättegärna läsa på Aftonbladet eller Expressen. Men jag kommer inte att sluta på Selma Media ännu: Däremot kommer jag att göra en ny frågestund lite mer i Jeopardy-format. Så nu får ni ta hand om varandra, så kanske vi ses i något annat sammanhang. Ha det så bra och Hej då!

Skribent: Kim Westman

KIMS NYHETSSTUND 2012-2016  R.I.P.

021

Lämna ett svar