Kims Nyhetsstund 24 mars 2014

God morgon! Vi startar med frågesport.

Frågesportprogrammet Jeopardy! är tillbaka i höst. Den som ska leda Jeopardy är klar. Det blir programledaren och före detta tv-hallåan Pontus Gårdinger. Från början leddes programmet av Magnus Härenstam och han stannade i 14 år innan Adam Alsing tog över. I USA har showen börjat sedan 1964 och fortfarande pågår.

Och så nöje.

Marie Serneholt lämnar Bingolotto efter bara ett år. Hon känner för att hon vill göra något annat och hon har inte varit hemma än 19 timmar i veckan. Vem som ska ta över är ännu oklart. Och nu har jag chansen och ta över efter Marie. Men om det blir inte jag så blir förhoppningsvis Ingvar Oldsberg som tar över.

Och så ännu mera nöje.

Ikväll sänds det näst sista avsnittet av En stark resa med Morgan och Ola-Conny. Idag ska de åka till lyxstaden Jaipur och skaffa förhoppningsvis en hennatatuering. Men Morgan kan bli allergisk mot sånt så jag tror att han tackar nej. Och nästa vecka åker de till Japan som sista land.

Och så till sist våfflor.

Imorgon är det våffeldagen. Egentligen heter Marie Bebådelsedag och man ska göra våfflor den dagen. Det heter vårfrudagen. Men det blev klart helt enkelt våffeldagen. Smaklig måltid!

Och det var allt från nyheterna idag. I studion: Kim Westman

Skribent: Kim Westman

Lämna ett svar