Kims Nyhetsstund 23 augusti 2013

God morgon! Vi börjar med Batman.

Ben Affleck tar över rollen som Batman efter Christian Bale i den kommande filmen om Batman och Superman. Det avslöjade filmbolaget Warner Bros. under torsdagen, enligt Variety. Några andra som har spelat Batman är Michael Keaton, Val Kilmer och George Clooney. Ben Affleck vann i våras en Oscar för bästa film för sin Argo.

Och så inrikes.

En välkänd krögare i Visby hade bjudit hem en kvinnlig bekant och sin vän Mikael Persbrandt på efterfest i slutet på juli. Men mitt i natten sattes lägenheten i brand. Sällskapet lämnade bostaden genom en bakdörr. I dag åtalas en kvinnlig läkare i 30-årsåldern, som Persbrandts sällskap hade mött på krogen tidigare på kvällen, misstänkt för mordbrand vid Gotlands tingsrätt. Och Persbrandt är kallad som ett av 5 vittnen i rättegången.

Och så till sist Alfons Åberg.

Idag har den nya Alfons Åberg-filmen premiär. Den heter Hokus Pokus, Alfons Åberg. Men den här Alfons-filmen är gjord i Norge. I Norge heter han Albert Åberg, eftersom man får inte säga Alfons i Norge för det kan vara ett sexord. Men hur som helst, jag vet inte vad filmen handlar om, men det kan vara kul och titta på den. Missa inte det!

Och det var allt från nyheterna den här veckan. Ha en trevlig helg!

Skribent: Kim Westman

LYSSNA PÅ KIMS NYHETER

Lämna ett svar