Kims Nyhetsstund 21 maj 2013

God middag! Vi börjar med inrikes

Sökandet efter Vatchareeya Bangsuan kan vara över. I en byggnad vid Mjösjöberget – bara några kilometer från centrala Boden där 20-åringen senast sågs – har polisen hittat kroppsdelar, meddelade Norrbottenspolisen på en presskonferens vid lunchtid på tisdagen. Nu fortsätter polisen sökandet efter spår. I morgon kommer de ta upp detta givetvis i tv-programmet Efterlyst på TV3.

Och så nöje

Ingvar Oldsberg gör comeback med parhästen Björn Hellberg i ett helt nytt TV4-program: En frågesport som vänder sig till tittarna. Det behöver inte vara en tävling och vi har inga vinnare, säger Ingvar Oldsberg till Nöjesbladet. De kommer att åka runt på olika ställen i Sverige. När programmet ska sändas är ännu oklart.

Och så utrikes

Minst 91 personer har dött i de förödande virvelstormarna i Oklaholma i USA. Uppemot 40 av dem uppges vara barn och minst 233 personer vara skadade. Jag åkte tidigare förbi sjukhuset som var helt ödelagt, säger borgmästaren Glenn Lewis. Stormen mätte upp i 320 kilometer i timmen.

Och så till sist historiska händelser.

1932 Den amerikanska flygaren Amelia Earhart landar i Londonderry på Nordirland efter att ha flygit strax under 15 timmar med sitt flygplan. 2003 En jordbävning skakar norra Algeriet. 2012 En sjävmordsbombare dödade mer än 120 personer i Sana i Yemen.

Och det var allt från nyheterna idag. I studion: Kim Westman

Skribent: Kim Westman

LYSSNA PÅ KIMS NYHETER

Lämna ett svar