Kims Nyhetsstund 19 november 2012

God morgon! Vi börjar med namnsdagar

Idag har Elisabet och Lisbet namnsdag. Elisabet är ett kvinnonamn av hebreiskt ursprung (Elisheba) som betyder Gud är fullkomlighet. Antalet namnbärare är runt 359 736 personer. Lisbet är också ett kvinnonamn och en formvariant av Elisabet. Namnet har funnits i Sverige sedan 1400-talet. Antalet namnbärare är drygt 23 789 personer.

Och så sport

Både ordföranden och klubbdirektören lämnar IFK Göteborg. Så nu jagar Blåvitt inte bara spelare hos andra allsvenska föreningar. Högt upp på önskelistan över nya klubbdirektörer finns – Kalmar FF:s Svante Samuelsson, 40. Samuelsson har både den sportsliga och affärsmässiga kompetensen och har gjort ett fantastiskt arbete för Kalmar FF, bland annat med deras nya arena, säger en källa. Dessutom är han uppvuxen i Göteborgsområdet och kan Blåvitt.

Och så till sist Bingolotto

Igår var jag på Bingolotto. Det var jätteroligt. Jag vann ingenting, men jag fick Jan Bylunds autograf. Men inte nog med det, jag fick Gunhild Carling autograf också. Gunhild Carling, Lotta Engberg, Christer Sjögren och Curt-Eric Holmqvist var gäster i programmet. Numera sänds Bingolotto i Sjuan på söndagar kl 19.00. Jag var där tillsammans med min pappa.

Och det var allt från nyheterna idag. I studion: Kim Westman

Skribent: Kim Westman

Lyssna på Kims Nyheter

Lämna ett svar