Kims Nyhetsstund 18 oktober 2013

God middag! Vi startar med inrikes.

Den 64-årige Holger Algdals styckade kropp låg vid en matta på havets botten. Nu har polisen gjort fynd på mattan. Den styckade kroppen hittades vid Saltö utanför Strömstad i september. I morgon planerar polisen att göra nya dykningar i området där likhuden markerat.

Och så nöje.

På söndag har Solsidan premiär i TV4. Mona Malm som spelar rollen som Margareta ska begravas. Och Mona ska också avsluta sin skådespelarkarriär. Hon har varit med i filmer som Fanny och Alexander och Den tatuerade änkan. Att hon skrevs ut ur Solsidan var hennes eget initiativ.

Och så ännu mera nöje.

Idol-vinnaren Jay Smith är gripen. Han greps i onsdags misstänkt för våld mot tjänsteman. Jay Smith släpptes på torsdagsmorgonen klockan 8. Men brottsmisstänken står kvar. Han är frigiven, och ska eventuellt höras igen, säger inre befäl Torsten Persson.

Och så till sist namnsdagar.

Idag har Lukas namnsdag. Lukas är ett mansnamn och kommer från Grekland och härstammar från namnet Lucanos som betyder den som kommer från Luciana, vilket ligger i Syditalien. Antalet namnbärare är runt 13 533 personer.

Och det var allt från nyheterna den här veckan. Ha en trevlig helg!

Skribent: Kim Westman

Lämna ett svar