Kims Nyhetsstund 18 augusti 2014

God morgon och välkomna! Vi startar med inrikes.

En man välte med en stor åkgräsklippare på en golfbana i morse. Han skadades allvarligt. Larmet om olyckan på Norrköpings golfklubb kom strax före klockan åtta på måndagsmorgonen. Han skadades allvarligt. Polisen utreder den här händelsen just nu.

Och så fotboll.

Zlatan kan inte spela i EM-kval matchen mellan Sverige och Österrike den 8 september. Han har fått en muskelbristning och riskerar att vara borta i fyra veckor. Men om det blir en större bristning kan han vara borta i flera veckor till. Jag hoppas att han kan spela mellan Sverige och Österrike så fort som möjligt.

Och så tv.

Ikväll gör Morgan och Ola-Conny comeback i Kanal 5. Denna gång ska de åka till Norge i programmet En stark Norgehistoria. Och i det första avsnittet åker de till Lillehammer och får provtända OS-facklan 1994. Vi har följt deras resa i fyra säsonger och det har bara blivit roligare. Missa inte det!

Och så till sist historiska händelser

1750 Den italienske kompositören Antonio Salieri föds. 1877 Den amerikanske astronomen Asaph Hall upptäcker månen Phobos. 1952 Den amerikanske skådespelaren Patrick Swayze föddes.

Och det var allt från nyheterna idag. I studion: Kim Westman

Skribent: Kim Westman

LYSSNA PÅ KIMS NYHETER

http://www.youtube.com/watch?v=Qdl1b4Lf520&feature=youtube_gdata

Lämna ett svar