Kims Nyhetsstund 17 september 2013

God middag! Vi börjar med inrikes.

Två personer är skadade efter en krock mellan en lastbil och personbil på E18 i Hjulsta. Drivmedel har läckt ut på vägen som är avstängd. En personbil är helt kvaddad, säger Ramjar Rasul som är på plats. Vid 12-tiden bärgades lastbilen och personbilen medan trafiken släpptes på successivt.

Och så utrikes.

En buss som tillhör resebyrån Ving har kraschat på Teneriffa på Kanarieöarna. Flera personer har förts till sjukhus. Jag trodde jag skulle dö. Det var det värsta jag har varit med om och jag är själaglad över att mina barn lever, säger en norsk man till VG. Bussolyckan inträffade nära Teneriffas södra flygplats, Reina Sofia.

Och så nöje.

Damon Lindelofs första nya tv-projekt efter succédramat Lost blir The Leftovers skriver Deadline Hollywood. Handlingen utspelar sig  efter det som inom kristendomen kallas uppryckandet, då alla kristna får komma till Gud och de andra lämnas kvar på jorden. Jag vet inte när det ska sändas på tv-kanalen HBO.

Och så till sist fotboll.

Ikväll börjar Champions League i fotboll igen. Först ut är Real Madrid som möter Galatasaray. Den sänds i TV6 ikväll men börjar klockan 20.00. Missa inte det!

Och det var allt från nyheterna idag. I studion: Kim Westman

Skribent: Kim Westman

LYSSNA PÅ KIMS NYHETER

Lämna ett svar