Kims Nyhetsstund 15 oktober 2013

God middag! Vi startar med inrikes.

En 43-årig kvinna har anhållits misstänkt för mordet på en 51-årig man på Stadshotellet i Västerås. Mordet skedde i samband med motorträffen Power Meet den 7 juli. Ett omfattande och metodiskt utredningsarbete har lett fram till att vi nu har en person misstänkt i ärendet, säger kammaråklagare Karolin Hellsberg.

Och så ännu mera inrikes.

När polisen utredde dubbelmordet i Flakeböle på Öland vände man sig till teleoperatörerna Telia, Telenor, 3 och Tele2 för att få hjälp. Det gick bra, men Tele2 ville ha en halv miljon för besväret. För polisens del blev det dyrt. Till slut bestämde man sig bara att betala 83.000 kronor.

Och så sport.

Igår kunde vi berätta att Färjestads spelare Pontus Jönsson hade klämt fingret mellan dörren och dörrkarmen. Nu hoppar en annan av nämligen Färjestads sportchef Jörgen Jönsson. Det är på egen begäran. Jag tycker det är skit. Jag är ledsen för det här och det är skittråkigt, säger han.

Och så till sist fotboll.

Ikväll spelar Sverige mot Tyskland i Friends Arena. Matchen börjar klockan 20.45 i TV4. Sverige är klar att spela playoff inför Fotbolls-VM. Förra året lyckades vi vända mot Tyskland. Vi låg under med 0-4, men sen blev det 4-4. Missa inte det!

Och det var allt från nyheterna idag. I studion: Kim Westman

Skribent: Kim Westman

LYSSNA PÅ KIMS NYHETER

Lämna ett svar