Kims Nyhetsstund 14 oktober 2013

God morgon! Vi startar med inrikes.

En flicka skadades i morse i Blackeberg utanför Stockholm. Enligt uppgift till Aftonbladet är hon knivhuggen i benet. En polisinsats ska pågå, bland annat med hjälp av hund. Patruller finns på plats just nu. Det ska ha varit ett relationsrelaterat bråk på platsen. De kände varandra. Exakt vilka skador som flickan fått är ännu oklart, säger informationsansvarige Ulf Lindgren.

Och så sport.

Färjestads otur fortsätter att hålla i sig. Nu missar lagets poängstjärna Pontus Åberg båda matcherna under den kommande veckan till följd av ett sönderklämt finger. Under ett restaurangbesök på lördagskvällen fastnade Åberg med fingret mellan dörren och dörrkarmen och klämde så illa att det blev en fraktur.

Och så tv-serier

Den klassiska deckarserien Remington Steele är tillbaka. Men den här gången ska det vara en renodlad komedi. Handlingen kretsar kring Olivia, dotter till Steele och Laura Holt, som slår upp portarna till den en gång berömda detektivbyrån. När den ska börja sändas är ännu okänd.

Och så till sist namnsdagar.

Idag har Stellan namnsdag. Stellan är ett mansnamn av germanskt ursprung. Namnet infördes i Sverige sen 1500-talet. Antalet namnbärare är runt 3 933 personer.

Och det var allt från nyheterna idag. I studion: Kim Westman

Skribent: Kim Westman

LYSSNA PÅ KIMS NYHETER

Lämna ett svar