Kims Nyhetsstund 13 november 2012

God middag! Vi börjar med nöjesnyheterna

Sångaren i dansbandet Lasse Stefanz, Olle Jönsson ska sluta. Han skickade ett mejl i går eftermiddag. Skivbolaget bekräftar uppgiften om sångarens avhoppsbesked – övriga bandmedlemmar är totalt tagna på sängen. I och med Olle Jönssons avhopp har samtliga av bandets grundare slutat i Lasse Stefanz. Hans Sigfridsson slutade i maj i år på grund av sjukdom. Samtidigt slutade hans bror Lars Sigfridsson.

Och så namnsdagar

Idag har Kristian och Krister namnsdag. Krister är ett mansnamn med latinskt ursprung (Christianus), med betydelsen kristen. Antalet namnbärare är drygt 50 305 personer. Krister är också ett mansnamn och är en nordisk variant av Kristian. Antalet namnbärare är runt 80 125 personer.

Och så till sist Lasse Kronér

Nu på torsdag fyller programledaren och artisten Lasse Kronér 50 år. Han föddes den 15 november 1962 i Onsala och är gift med Christina. Han har släppt det populära sällskapsspelet Wall Street och han har gjort en kokbok som heter 80 väldigt goda mackor. Han inledde sin karriär som gatumusikant och var med i bandet Triple & Touch. Mest känd har han gjort underhållningsprogram som Bingolotto och Doobidoo.

Och det var allt från nyheterna idag

Skribent: Kim Westman

Lyssna på nyheterna:

Lämna ett svar