Kims Nyhetsstund 12 augusti 2013

God morgon! Vi börjar med Bingolotto.

Igår hade Bingolotto premiär med Marie Serneholt som ny programledare. Jag tyckte att det var fruktansvärt dåligt. Marie var nervös och det är ju klart att man blir nervös inför premiären. Snälla alla ni där på Bingolotto, ta tillbaka Janne Bylund! Jag kommer att gå ur min prenumeration. Så det så!

Och så sport.

Den förre detta brottaren Frank Andersson åkte akut in på sjukhus i helgen. Han fick hjärtsvikt och han hoppar av SVT:s Mästarnas mästare. Nu vårdas han på hjärtavdelningen på Näl i Trollhättan och hålls under ständig uppsikt och undersöks för hjärtsvikten han drabbats av som kunde ha lett till hjärtattack om hans läkare inte kom i tid. Krya på dig, Frank!

Och så inrikes

En kvinna körde in i en pelare tidigt i morse i Kvarnby, utanför Malmö. Hon skadades så svårt att hon dog. Kvinnan fördes till sjukhus, men senare under morgonen meddelade polisen att hon dött av sina skador.

Och så till sist namnsdagar

Idag har Klara namnsdag. Klara är ett kvinnonamn och kommer av det latinska ordet clarus som betyder berömd och som även har gett upphov till det svenska ordet klar. Antalet namnbärare är runt 20 894 personer.

Och det var allt från nyheterna idag. I studion: Kim Westman

Skribent: Kim Westman

LYSSNA PÅ KIMS NYHETER

Lämna ett svar