Kims Nyhetsstund 11 september 2013

God morgon! Vi börjar med inrikes.

Här är den misstänkte brandmannen med och släcker en av de många bränderna i östra Blekinge som kan vara anlagda. Tre av bränderna misstänks brandmannen själv ha tänt på. Jag vill se bevisning först. Bränderna kan ha andra anledningar, säger en vän till den misstänkte brandmannen.

Och så historiska händelser.

1970 Bilmodellen Ford Pinto lanseras. 1972 San Franciscos tunnelbana invigs. 2001 En terroristattack utförs mot World Trade Center i New York och Pentagon i Washington D.C. 2003 Sveriges utrikesminister Anna Lindh avlider efter styckmordet dagen innan. 2012 Kims nyhetsstund har premiär på IT-Media Gruppens blogg.

Och så sport

Igår var det VM-kval mellan Sverige mot Kazakstan. Sverige vann med 1-0. Och det var Zlatan som gjorde målet. Och det målet gjordes bara 27 sekunder in på den första halvleken. Och nu återstår att se nästa match mellan Sverige mot Österrike den 11 oktober. Missa inte det!

Och så till sist nöje

Komikern Eddie Murphy planerar en musikalisk comeback och släpper en skiva. Tjugo år efter senaste albumet jobbar han nu med ett nytt, som än så länge heter 9 skriver The Guardian. Nyligen släppte han en singel ihop med Snoop Dogg. Murphy är annars känd i filmer som Snuten i Hollywood, 48 timmar och Den galna professorn.

Och det var allt från nyheterna idag. I studion: Kim Westman

Skribent: Kim Westman

LYSSNA PÅ KIMS NYHETER

Lämna ett svar