Kims Nyhetsstund 11 oktober 2013

God middag! Vi startar med inrikes.

Två maskerade rånare gick in i en guldbutik i centrala Kristianstad strax efter klockan 10. De hotade personalen med ett pistolliknade föremål och försvann sedan från platsen med ett antal smycken. Vi har flera patruller på plats, säger Nils Norling informatör på Skånepolisen. Ingen person ska ha kommit till skada.

Och så nöje.

Från sångfågel till lustigkurre. Jessica Andersson tar plats i ny humorsatsning med Claes Månsson. Jessica ska spela tillsammans med komikern Annika Andersson också. Claes Månsson har tidigare skördat stora framgångar med sketchbaserad underhållning tillsammans med Lorry-gänget. Premiären är den 31 januari på Lisebergsteatern.

Och så utrikes.

Ett treårigt barn har mördats i Norge. En minderårig pojke har gripits, misstänkt för mordet. Vi betraktar det som en familjetragedi, säger polisen Bernt Norvalls till VG. Det hände igår i den norska staden Sagvåg.

Och så till sist sport.

Ikväll gäller det för Sverige. Sverige ska nämligen möta Österrike och det kan bli svårt. Det är det näst sista matchen innan fotbolls-VM i Brasilien. Självklart vi vill besegra Österrike. Matchen sänds på Kanal 5.

Och det var allt från nyheterna den här veckan. Ha en trevlig helg!

Skribent: Kim Westman

Lämna ett svar