Kims Nyhetsstund 11 januari 2013

God middag! Vi börjar med namnsdagar.

Idag har Jan och Jannike namnsdag. Jan är ett mansnamn med tyskt ursprung som använts i Sverige sen 1600-talet. Namnet var från början en kortform av Johannes. Antalet namnbärare är runt 134 479 personer. Jannike är ett nederländskt kvinnonamn som är smekform av Jane, Janna, Johanna eller andra femininformer av John, Jan, Johan och liknande. Antalet namnbärare är drygt 788 personer.

Och så sport

Den före detta fotbollsstjärnan Fredrik Ljungberg ska bli pappa nu i vår. Vi är mycket glada, hälsar han till Expressen.se. Han bor tillsammans med sin flickvän Nathalie Foster i London. Och Fredrik driver ett fastighetsbolag i London. Fredrik Ljungberg har spelat i svenska landslaget i fotboll många gånger.

Och så till sist nöje.

På torsdagskvällen premiärsändes programmet Sveriges roligaste klipp på TV4 med Martin Timell som programledare. Tittarna var mycket kritiska efter programmet. De tyckte det var inte kul. Det här är en ny tappning av Americas Funniest Home Videos. I Sverige har det här programmet sänds tidigare då på TV3 och då hette det Låt kameran gå med Lasse Eriksson som programledare.

Och det var allt från nyheterna den här veckan. Ha en trevlig helg!

Skribent: Kim Westman

LYSSNA PÅ KIMS NYHETER

Lämna ett svar