Kims Nyhetsstund 1 oktober 2013

God middag! Vi startar med inrikes.

Drygt 2,6 miljoner kronor. Det beräknar polisen att gatuvärdet är på den narkotika som beslagtogs i samband med en särskild narkotikainsats på Centralstationen i Stockholm under fyra dagar förra veckan. Sex personer rapporterades för narkotikasmuggling och överlåtelsebrott, och ytterligare 10 personer för narkotikainnehav under insatsen, skriver Stockholmspolisen på sin hemsida.

Och så ännu mera inrikes.

En lärare på en högstadiehögskola i Norrköping har polisanmälts och stängts av efter att ha bundit fast en elev vid stolen under en lektion. Varför läraren tog till den metoden är oklart. Både föräldrarna och skolan har polisanmält händelsen.

Och så nöje.

Siw Malmkvist gör i vår comeback som musikalartist – 77 år gammal. Själv vill hon däremot inte tänka på sin ålder. Jag känner inte av att jag blir äldre, det är bara det yttre som märks. Jag känner mig som 25 år inuti, förklarar Siw. Hon ska vara med i den svenska uppsättningen av Flashdance nästa år.

Och så till sist historiska händelser.

1960 Nigeria blir självständigt från Storbritannien. 1918 Järnvägsolyckan i Getå. 1992 Barn-tv kanalen Cartoon Network har premiär i USA.

Och det var allt från nyheterna idag. I studion: Kim Westman

Skribent: Kim Westman

LYSSNA PÅ KIMS NYHETER

Lämna ett svar