Från den moderna skräpkärringen

Skräp
En dag i våras gick jag med min dotter i Bäckebols området en väldigt mysig promenad i det sköna solskens vädret.
På vägen fann jag dock en del SKRÄP som ni ser på bilden här det upplever jag som väldigt tragiskt att vi moderna människor inte alls tänker på att vi behöver ta väl hand om vår JORD för vi har bara denna Värld att BO i.
blomma_17281904
Jag förstår att ingen kan klara av detta helt ensam därför har jag bestämt mig för att BLOGGA om detta enorma behov där vi alla kan bidra med det lilla där vi ändå går vägen fram kan vi ALLA plocka 3 SKRÄP varje promenad vi tar detta för en dess ljusare FRAMTID för generationerna framför oss.
blomma_17281904
Jag vill lämna kvar en JORD där mina barn kan leka och BO i en harmonisk värld som är i balans med naturen trots en del moderna hjälpmedel som gör livet lättare för oss människor.
blomma_17281904
Det är den orsaken jag bestämt mig för att göra så GOTT jag kan i det lilla jag kan bidra med samtidigt som jag också av hela mitt hjärta önskar att ALLA åtminstone varje dag plockade 3 SKRÄP så vi blir många som TILLSAMMANS gör det lilla så allt som behövs blir gjort sprid sedan ORDET vidare om behovet.
blomma_17281904
Använder mig av logisk matematik VI BOR 7 Miljader människor på JORDEN om ALLA plockade 3 SKRÄP dagligen skulle det bli 21 MILJADER SKRÄP som varje dag skulle bli RÄTT placerade på JORDENS yta så var med du också så vi kan BIDRA till att minska denna enorma NEDSKRÄPNING som har ökat i denna moderna tid ca 150 ÅR har vi haft en ökande tendens av NEDSKRÄPNING så dags att den moderna människan inser att ALLA KAN BIDRA genom det lilla de kan göra.
blomma_17281904
Detta är inte mycket begärt för en dess ljusare FRAMTID så önskar att alla ville vara med och bidra TAKE CARE önskar den moderna skräpkärringen som bryr sig om människans liv på en fortsatt BEBOELIG PLANET/ AJ

Lämna ett svar