Från den moderna skräpkärringen.

vinterbilde

Ja det skakar, det vacklar och det faller samman, från flera olika funktionhinder grupper hörs oron att det skakar sönder, deras levebröd tas ifrån dem, en mycket förfärlig skräck har intagit de allra minsta i landet.
Vår livlina, ta den inte ifrån oss!! vi VILL LEVA!!, jag finner en hel del tröst i det ord jag kommer skriva här nedan, vilka tankar jag har som ger lugn och ro i sinnet: skulle det bli allvarligare så kommer många svälta utan mat och det blir svår tid i LANDET.

_MG_4899

KOM IHÅG vi har MÖJLIGHET ATT ÅTER bruka jorden så alla får mat, vi kan ha djur så vi får mjölk och kött utav, så att vi KLARAR OSS ALLTID TILLSAMMANS därför så viktigt också att ALLA HÅLLER RENT PÅ VÅR JORD så när den tiden är inne kan vi börja odla marken och få mat om det skulle bli riktigt så galet, i detta moderna samhälle så GE INTE UPP och KÄNN INGEN ORO.

20090122110508

Vad som än händer så är grunderna dem samma vi kan åter GÅ till att bruka jorden samt idag har vi lite moderna hjälpmedel som växthus där man kan få det att växa bättre än enbart att lita på naturen så det blir inga problem i längden.

KRAM VÄNNER/ önskar den MODERNA SKRÄPKÄRRINGA TILL ER ALLA från lilla mig AJ.

Lämna ett svar