Från den moderna skräpkärringen.

God middag mötes av 2 goda gärningar igår det var så härligt igår morse var först ut då har jag inte riktigt hunnit att lägga nycklar i väskan möter jag en dam som schysst nog säger: Jag ser att dina nycklar hänger där utanför, är de fast? Ja sa jag har de på ett band men tack för omtanken åker jag till stan där jag ser en mor med en tvillingvagn med 2 barn i. helt plötslighet ser jag något alldeles fenomenalt fantastiskt. Modern till tvillingarna råkar tappa en liten liten ja väldigt liten pappersbit några sekunder senare plockar hon upp denna lilla lilla ja verkligen lilla lilla bit. Varpå jag reflekterar över detta fenomenalt fantastiska och ger modern beröm och får en härlig pratstund med henne om hur folk gör och pekar SE dig runt omkring det borde vara fler som du för där låg fimpar och öl kapsyler som var större än det brydde sig om at plocka upp och nämnde att barna skulle växa upp i detta nämnde också om historien hur jag själv vaknade upp over detta och hur jag då höll på att bli galen så jag sprang efter allt men hur jag bestämde mig att hantera det, sluta helt var ingen alternativ väg då detta inte skulle vara bra för mina barns framtid. Då fick jag snille blixten att skriva om det på Facebook och åtminstone varje dag plocka upp 3-4 skräpkontor dagen då blir åtminstone något gjort efter det bara går 5% av skatten till nedskräpnings posten det kände hon inte till och jag hade googlat på det och funnit att så var fallet. Vad tycker ni gott folk hur ska vi komma till bukt med denna enorma nedskärning världen over och då i norden samt i Sverige har ni viktigt att bevara jorden på bästa sätt för människors barn i generationer?

Lämna ett svar