Från den moderna skräpkärringen.

Idag åkte jag EL-Buss hamnade på VOLVO OCEAN RACE det var en trevlig promenad trots att det värkte i bena som bara den sista biten var svårast att gå för mig och mina enorma värk nästan började gråta fick lite lindring i ryggen av massagestolarna de hade och såg olika fordon och båtar som de lanserade som FRAMTIDENS GÖTEBORG i hela det området och det är så sant bara TILLSAMMANS kan vi göra detta hålla vår stad levande men tyvärr även där fast där fanns då människor som tänkte framtiden låg en del skräp inte så mycket dock och de arbetade hela tiden renova gubbar där, men för FAMTIDENS skull plockade jag ändå mina 3 SKRÄP om dagen på den plasten också. Ha det gott hoppas du gör samma där du går vägen fram?

5-underwater-life-michal-bednarek

Lämna ett svar