Från den moderna skräpkärringen.

Bild

En strävan efter POPULÄRITET och BERÖMMELSE är POLITIK idag istället för ett LANDS UPPBYGGANDE är MYCKET ILLA tycker jag i min enkelhet. TRAGISKT för HELA FOLKET men folket väljer att följa sådan smörja och tro att det bygger LANDETS VÄLFÄRD verkligen knasigt. Jag träffar rullstolsbundna som har det SVÅRT, igår fick jag hjälpa en som sa han var HUNGRIG.Bild

Han är mer drabbad än mig som bara har andnings problem som iför sig inte är så bara för utan syre är det kört direkt. VI FÅR hjälpa varandra så GOTT VI KAN, jag gav honom den peng jag hade i plånboken inte mycket bara en 100 lapp så han kunde få köpa sig mat, men jag är inte heller gjord av pengar och ingen kraft pga. syrebristen eller så jobbigt värre för oss hårt drabbade men vi ger oss inte vårt liv vill vi leva, men också lämna efter oss en jord till våra barn att BO i när det blir deras tid att se till att jorden överlever den är för tusentals års framtida generationer, så hjälp varandra och se till att inte förstöra jorden längs den väg ni går fram det finns papperskorgar för att underlätta för oss livs vandrare. KRAM ALLA önskar DEN MODERNA SKRÄPKÄRRINGEN som kämpar för LIV och FRAMTID,

MVH: AJ

Bild

Lämna ett svar