Från den moderna skräpkärringen.

En trevlig dag åter tll ände tillsammans med ens bästa väninnor under resan dit och hem blev åtminstone 101 SKRÄP upp plockade medan man ändå stod och vänta på linjetrafikens fordon så var dagens goda gärning utförd med det är oftast jag håller mig närmare 3 SKRÄP om dagen. Trots att man är rädd och undrande över allt detta som sker i denna sjuka kroppen som vart sjuk livet igenom man vänjer sig aldrig vid det är utanför det normala dock kan jag ändå utföra denna goda gärning varje dag plocka upp skräp för en bättre framtid åt mina barn och hela nästa generation dit dina barn också tillhör så bidra med åtminstone 3 skräp om dagen vem du än är hur rik eller fattig du än är bonar och ber jag dig om tänk om jag har rätt är det inte då värt det och skulle jag ha fel så har du ändå gjort en goda gärningar underlivet som inte är alltför svårt att genomföra så ta chansen och börja du med ifall att jag har rätt och barna kan bo kvar här när vi tillsammans i vår tidsålder gör detta. Ju fler ju bättre och ingen behöver bli utbränd önskar er en red fräsch värld i denna tid såväl som för framtiden.

1326822

Lämna ett svar