Från den moderna skräpkärringen.

Var ute idag åkte buss. Promenerade 30 minuter i sakta mak precis som en snigel, träffade mitt barn, åt en god sallad med ovanjords grönsaker och jag plockade också 23 SKRÄP från göteborgsgator idag. Till min stora sorg såg jag endast skräp som en gubbe ensam gick i denna stora stad för att plocka skräp som var anställd och har lön för det. Det säger mid en hel del som hur FEL folk har när de säger det gör ingenting om jag slänger detta på marken oavsett hur litet det än är som en FIMP och dessutom säger att det fixar RENOVA att städa upp varför ligger det då så mycket vare dag där ute även om det är bättre nu än för 6 år sen när jag började själv plocka lite varje dag inte blev jag utbränd för det. För jag var smart nog att begränsa mig hur mycket jag plockar varje dag. Men att säga det sköter RENOVA när bara en ensam gubbe är ute längs hela den vägen jag åkte buss är ett rent och skärt skämt och det mina älskade med människor råder inte emot en bättre framtid för våra barn inom detta område måste vi göra gemensam sak om DINA EGNA BARN precis som mina ska få en fin härlig skräp fri jord att BO på där de kan leva och bo så hjälp till du med precis som jag lite varje dag för det till papperskorgen. Plocka åtminstone 3 SKRÄP om dagen och lite till om du vill men ha 3 som ett mål att vara glad över att du lyckats med allt bättre and 0. Ta väl hand om er och er boplats jorden.21751081

Lämna ett svar