Från den moderna skräpkärringen.

Ja nu var gänget på Kärrahantverkshus ute en timme vi hann plocka en del skräp trots allt. Några skottade snö medan andra plockade. Själv har jag artros i kroppen så kan knappt böja mig men nog fick jag också upp en del från gatan. En annan sa: fick du ont i ryggen nu för jag höll mig på sidan ja jag har ju artros i kroppen men man får inte ge sig för det. Nej sa den ene du brukar inte vara den som ger sig. Men kanske inte är så konstigt tänkte sedan jag vet ju vad jag jobbar för nämligen att GE BARNA en beboelig jord även efter min tid här. Så önskar att alla åtminstone kunde plocka 3 SKRÄP om dagen för att underlätta för de som får lön för det för nog finns det tillräckligt av den varan där ute mina kära goda vänner. Så 3 skräp om dagen för de som inte arbetar med det du får ja ta lite mer men då kan vi lyckas med min föresats att lämna en beboelig jord till nästa generation. Så jag ber dig verkligen 3 skräp om dagen kan de flesta ta gör det på ditt sett men plocka 3 skräp om dagen i samlad flock eller utspritt över dagen vilket som är lättast för dig. Tack för hjälpen med att plocka 3 skräp om dagen för nästa generations lyckosamma levande här på jorden för detta vidare till fler TACK.

nature-wallpaper-hd-1920x1080

Lämna ett svar