Från den moderna skräpkärringen.

 

Håll Sverige Rent: ”Dags att ta krafttag mot nedskräpningen”

supermiljobloggen.se

Skräpet Fyller våra hav, blåser runt fjäll och täcker gräsmattan i parken en vacker sommarmorgon. Det är dags att ta krafttag mot nedskräpningen. Nu blir det spännande att se hur den nya politiska ledningen hanterar nedskräpningsfrågan.

 

Den moderna skräpkärringens egna önskan låter som följer:

AJ AJ det har jag gjort det blev lite renare på några platser där jag gick vägen fram men FLER HELST ALLA behöver ställa upp och det med FRIVILLIGA krafter när ni än är ute. Jag var på 8 ställen idag och tog minst 3 skräp på varje ställe förutom på ett där jag stod och plockade fimpar medan jag väntade på BUSSEN inte bränner jag ut mig på detta lilla gör likadant ni andra så våra barn har en chans att BO här efter vår tid här jag ber er för mina egna barns skull men ni vill nog göra det för era egna barns skull eller hur? Om alla gör lite tänk vad enkelt det blir då förutom att alla också ser till att deras eget skräp hamnar i den suveräna uppfinningen PAPPERSKORGEN. Allt för enkelheten att kunna göra rest av allt skoj vi har att ta oss för.

natur_rofan_maurach_winter

Lämna ett svar