Från den moderna skräpkärringen.

Bild

Den moderna Skräp kärringen hälsar så gott till alla sina landsmän. Tycker inte längre att vi är ett samhälle utan varje individ är sin egen Ö så det är dags att gemeneman tänker efter vad det är dem vill LÄMNA efter sig till sina BARN och BARNBARN för bara TILLSAMMANS kan vi överhuvudtaget lämna något efter oss bli FLER som KÄMPAR för att lämna efter oss en JORD DÄR våra barn i tusentals år kan LEVA KVAR inte alltför förstörd av den NEDSKRÄPNING.

Bild

Jag plockar lite SKRÄP varje dag där jag går fram HJÄLP TILL DU med för visst vill du som jag lämna kvar en JORD där dina barn kan BO även efter din tid här det är väldigt allvarligt att vi faktiskt bara TILLSAMMANS kan få bukt med denna dåliga hygien som SKRÄPET i vår värld på de allmänna utrymmena kallar fram som redan nu har ökat frekvensen av råttor, löss och andra mindre sjukdomar men när det fortsätter om vi inte gör gemensam sak emot detta NEDSKRÄPANDE kommer bli ytterligare värre epidemiska sjukdomar som t.o.m. kan leda till massdöd pga. Dålig hygien om du läst historia kommer du förstå hur det hänger ihop.

Bild

Hjälp till med lite varje dag en bestämd mängd som du klarar av att hantera så det inte blir för mycket eller inte blir 0 för bara tillsammans kan vi fixa detta problem i alla tidsåldrar. Ha det sen gott njut av resten av tiden att du får ha skoj och göra det du tycker om.

MVH: AJ

Lämna ett svar