Från den moderna skräpkärringen.

Igår hade jag för lite pengar men behövde något att ÄTA innan lektionen så jag gick in i en restaurang vid Lindholmen. Jag tänkte då inte på hur lite det fanns i plånboken fick se menyn tog fram plånboken för att kontrollera om jag hade tillräckligt med pengar ops där var 40kr mumlade jag får nog komma tillbaka en annandag sen kom orden ur mig: Har ni något för 40kr eller så för det är allt jag har. Jag ska fråga sa den snälle människan och pratade med en i köket. Sen kom han ut ja gå och sätt dig mat kommer, mycket vänliga individer och ut kom en rejäl måltid säkert var en fullvärdig portion mat, jätte gott och med bröd till dessutom en tandoori kyckling med ris. Jag blev tacksam fick mat och tackade ödmjukt för maten flera gånger om det känns gott att veta att det fortfarande finns vänliga människor som get om man skulle komma i tillfälliga svackor av avsaknad. En mycket tacksam själ vill säga ett stort ödmjukt tack ifrån hjärtats djup pga. av livs långa fysiska sjukdomar så får jag inte arbeta i detta land dock ingen sjukdom som smittar men fungerar dåligt i arbetsmarknadens värld så är tacksam det finns andra former som get än uppehälle iaf. Genom lager som LSS som jag har sen vet jag det finns SOL också undrar om det finns andra lagar också? En del missbrukare är tacksam jag själv sluppit dem svårigheter utan bara är sjukdoms drabbad jag varken röker, dricker eller tar narkotika klassade droger det är jag mycket tacksam för men jag har hjärta för dem som måsta fly sina verkligheter tills det blir ett helvete för dem. Jag är bara en människa född sjuklig och drabbas av livets hårda skola pga mina sjukdomar och livs händelser men ej av missbruks karaktär. Fattig men kämpande för alla människors lika värde och en del har det svårt i liver av olika skäl. Blir dock renare på gatorna där jag varje dag går fram genom det lilla jag kan bidra med så HJÄLP till du med och missbruka inte alla människors goda hjärta för egen vinst och förstör ingenstans utan bygg upp en dag ska våra barn ta över en bra jord TILLSAMMANS KAN VI!!!!!

mackerel-sky_1054_990x742

Lämna ett svar