Från den moderna skräpkärringen.

Ja det var en nyhet från GBG:s stad med ganska mycket tragisk information det är en av orsakerna till att jag plocka skräp varje dag där jag går vägen fram i min som är GBG är jag någon gång i annan stad plockar jag där med men för att inte bli utbränd behöver ALLA hjälpas åt …varje människa det handlar ju också om ALLA människor föda om näringskedjan förstörs och ingen av oss klarar sig utan någon form av mat. Även om jag plockar uppe på land så hindrar jag skräpet att blåsa lilla varje dag där du är och ta lite varje dag TILLSAMMANS KAN VI är jag säker på ensam förmår ingen. Säkert kan forskare också komma på att filtrera, destillera och särskilja på något sett de grundämnen som Micro plasten består av så att man så småningom kan lära sig att hantera detta men det är viktigt för vanliga individer som du och jag är att vi hjälper till frivilligt att göra det lilla vi kan på ett sätt som gör att man inte blir utbränd. Idag har jag varit på Olshammarsgatan, Körkarlens gata, Trankärrsgatan, Hjälmar Brantings Platsen, Lilla bommen, Brunnsparken, Regnbågsgatan, Poolstärnsgatan, Wiesselgrensplatsen på varje ställe plockade jag upp 3-4 skräp det fanns mer men jag tog iaf.något så gör jag varje dag som jag är ute då blir något gjort om vi ALLA människor gör så här så blir det inte betungande så man blir utbränd ändå blir något väldigt viktigt gjort ALLA TILLSAMMANS KAN det GÄLLER DIN MAT precis likaväl som min och ALLAS våra barns mat i framtiden så varje människa som kan behövs så hjälp till DU med.

snow-forest-night-9776-hd-wallpapers

Lämna ett svar