Från den moderna skräpkärringen.

En hälsning från den MODERNA SKRÄPKÄRRINGA som vägrar att GE SIG!!! Idag har man då lyckats skriva in sig på ett par kurser Naturkunskap 2 och historia 1b så håll gärna tummarna för att det ska gå vägen. När jag var på väg in i skolan stöter jag på en situation ganska ovanlig, jag ser ett SKRÄP som jag tänker plocka upp från marken när det ofattbara helt plötsligt händer en ung kille kommer emot mig och tänker tydligen samma sak så precis innan jag tänker böja mig ner för att plocka upp det så är redan unga kille nere och gör det han tog skräpet. Gissa om det gläder en gammal kvinnas hjärta som mitt, jo det gör det absolut jag har nämligen för några år sen sett att mycket skräp kan det bli om vi inte hjälps åt men vad lätt det blir om alla gör och skriver oftast om det oftast om det NU såg jag framtiden i denna unga grabb fler kommer hjälpas åt sluta inte utan gör det lilla du kan dock kan ingen rädda hela världen men alla kan göra lite där de ändå går vägen fram TACK NI UNGA som ger mid ny kraft att fortsätta kampen.

HST_2_~1

Lämna ett svar