Från den moderna skräpkärringen.

Idag var det så rent & fräscht ute så jag hittade inget att slänga i PAPPERKSORGEN, GLAD man blir när det man gör TILLSAMMANS GET RESULTAT av BÄSTA kvalité en ren fräsch jord. Det är bara TILLSAMMANS vi kan genomföra detta längs den väg vi själva går fram ALLA TILLSAMMANS du där du går fram jag där jag går fram. Så TACKSAM man blir för alla bidragit till att min väg idag var så ren och fräsch att vandra på. Jag tänker inte förtröttas att när jag ser det lilla om det på något sett förvillat sig ifrån papperskorgen föra tillbaka till den samma. Dessutom har jag haft en massa kul idag spelat Yatzy med gänget, påtalat benvärmare, målat siffror på ett par orienteringsbrädor som några har beställt till midsommar lekarna. Väldigt fin dag och solen skiner. TACK ALLA VI som förstår att ALLA TILLSAMMANS kan greja detta även i vår tidsålder.

Bild

 

Lämna ett svar