Från den moderna skräpkärringen.

Det är svårt att bestämma sig vad man ska rösta på men jag har tillgång till en RÖST då tänker jag använda den röstar rätt nu så ingen behövande får det sämre när man nästa Söndag ska RÖSTA. Jag har frågat flera olika personer om de tyckt att det vart sämre nu i deras liv sen Alliansen tog över där jag träffat människor ALIVE. Någon har sagt att det var väl bättre förr. Det är ju ofta att de äldre använder sig av ett sådant ordstäv. Jag nöjde mig inte med de svaret utan frågade vidare vad har blivit sämre med allians styre och på vilket sätt var det bättre när Social Demokraterna regerade under deras pågående LIV där ute var det ingen som kunde svara på att det var bättre eller sämre rent Samhällsmässigt. Jag vill ju att alla ska ha det BÄST men förstår att det är många delar i ett Samhälle som ska fungera och att kostnader samt frivilligarbete behöver beräknas ut och varifrån man ska få resurserna till att utföra att alla och allt blir det bästa möjliga jag frågar människor för att jag tillsammans med andra ska ha ett BRA LIV i en välskött värld där folk får den hjälp de behöver för att klara sina liv och TILLSAMANS föra vår jord till våra barn i ett beboeligt skick som ligger mig närmast om hjärtat.

Bild

Lämna ett svar