Från den moderna skräpkärringen.

Det är härligt att man kan vara sig själv och inte behöver vara något man inte är. Mår inte så värst bra hjärt medicinerna bara ökar ytterligare en medicin idag. Det blir som det blir med mig trots det inser jag att jorden är den mest dyrbara SKATT som människan har så fortsätter ta hand om den för mina barn ska vara kvar här efter mig och kan jag ju trots allt leva 100år till om den skulle ske med så duktiga vårdare som vi har som kan vet vilka ämnen som man behöver tillföra kroppen. Förr dog fler talet mellan 20-50 numera blir fler över 100. Det är bara att kämpa på och lite RENARE blev det där ute och även en hel del LÖV upp krattat i en trädgård tillhörande Göteborgsstads Funktionshinder grupper.  Jag tänker då inte bara lägga mid ner och invänta döden hur jag än mår och trots att man svettas som den värsta gris vid minsta ansträngning pga. sina hjärt och lung sjukdomar. GE INTE UPP, BARNA SKA TA ÖVER EFTER OSS är en uppmaning till alla FOLK TILLSAMMANS KAN VI.

Bild

 

Lämna ett svar