Från den moderna skräpkärringen.

God dag! en härlig KRAM är vad jag skulle behöva tills jag blev så stark att huvudet inte bara somnade in och ögonlocken höll sig vakna av sig själv.
Nähä det gick visst inte den vägen, så ska väl försöka peta ner mina alvars ord ytterligare engång, det kan ju trots allt finnas någon som får slanten att trilla ner i en god JORD mån där det växer till något bra som bygger framtid åt våra barn i generationer.

I Tisdags så spelade vi mini-golf det var jätte skoj, under tiden hade jag en liten handväska på mig.
Efter mini-golf rundan visade jag en av ledarna vad jag hade gjort medan vi spelare mini-golf, hade jag fått väskan att fyllas med diverse saker nämligen SKRÄP som inte ska ligga i naturen.

JA jag fattar ledarens reaktion: Nä USCH va äckligt! Mm sa jag men det ska inte ligga i naturen. Sa ingen mer men efter det har en tanke vuxit i mitt huvud: vi säger Usch när det är så här lite en droppe av skräp men vad säger vi då när SKRÄPET har pga. vårt oansvariga beteende vuxit till höga berg som täcker store områden av jorden.

Är det inte då bättre att ta det när det ännu är lite blir min fråga till alla Goda människors undersköna hjärtan? KRAM ha en njutningsfylld dag i solen med ansvar ALLA TILLSAMMANS KAN. TREVLIG VÅR önskar den Moderna SKRÄPKÄRRINGENA er alla.

Bild

Lämna ett svar