Från den moderna skräpkärringen.

Jag pratade på min D.V. med ett par kamrater om att jag tyckte det är märkligt att: på Cigarett paketet står det skrivet RÖKNING DÖDAR. Jag har svårt att fatta att man trots det fortsätter sälja och tillverka detta gift som också nästan har kostat mig mitt LIV är GLAD att jag lämnat den skiten med det har kostat för min fysiska kropps maskineri i olika delar av de inre organen som tagit stor skada av mitt forna liv som rökare.

Så uppmanar ALLA SLUTA RÖKA eller börja aldrig röka då du själv faktiskt förstår att det är skadligt för människan även för DIG som för mig du kan och det finns hjälpmedel tala med apoteks eller vårdpersonal som kan stötta dig i ett svårt men absolut genomförbart avslut av en dålig vana.

LYCKA TILL alla smarta människor som inte heller SKRÄPAR ner med FIMPAR längs den väg ni går fram. Med vänlig hälsning: Den Moderna skräpkärringen/AJ önskar ALLA ett GOTT LIV i en RED & Fräsch värld. Ha det GOTT.

Bild

Lämna ett svar