Från den moderna skräpkärringen.

God dagens alla vänner världen över, vilken tur vi har, att idag också vakna till LIV det är ju helt enkelt fenomenalt att det fungerar så bra att ni klarar av att läsa detta jag skriver till er dagligen innan och efter mina dagliga strapatser.

flower_raphael_seban_01.svg.med

Jorden vi bor på, Jorden vi bor på, himmelen blå, himmelen blå, Solen som skiner solen som skiner är någon del av en sång som jag hörde när jag var yngre den ekade i mitt huvud igår kväll på vägen hem.
Tillsammans har VI bara ett LIV att LEVA så ta vara på dagarna här.
Vi har bara en Jord att BO PÅ så ta vara på Jorden här.

flower_raphael_seban_01.svg.med

Det är fina ord som dyker upp i skallen medans man plockar upp SKRÄP som råkar ligga på marken sä snälla GOTT FOLK lägg allt som inte ska ligga i NATUREN längs vägar och gator i gränder allt detta i PAPPERSKORGEN så vi får ett trivsamt HEM TILLSAMMANS kan vi.

flower_raphael_seban_01.svg.med

Lägg allt även Fimpar! som skulle vara bra om man kunde ordna PORTABLA ASKKOPPAR som man kan bära med sig och lägga FIMPARNA i, för de som röker och snusarna har fortfarande inte sätt några sådan i handeln, till snuset finns ju ett litet fack på snusdosan, men man borde kunna skaffa PORTABLA ASKKOPPAR till Fimpar också som man sedan ska lägga i den fenomenala uppfinningen PAPPERSKORGEN.

TACK för ordet, mina dyrbara vänner 🙂 jag önskar ALLA ett GOTT LIV och EN REN JORD ATT BO PÅ.

TAKE CARE.

A/J

blomma_17281904

Lämna ett svar